Бившият нападател на националния отбор на България, ЦСКА, Байер, Тотнъм 

...
Бившият нападател на националния отбор на България, ЦСКА, Байер, Тотнъм 
Коментари Харесай

Бербо разкри с кой се е разбирал най-добре

Бившият нападател на националния тим на България, ЦСКА, Байер, Тотнъм  и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов показа, че бразилецът Франса е бил най-хубавият му сътрудник в офанзива в цялата му кариера. Двамата играха дружно в Байер (Леверкузен).

" Подобно на Рууни и Кийн, ние се допълвахме един различен. Между нас имаше взаимно почитание. Помагахме си да ставаме по-добри и това правеше тимът ни по-силен. Аз и Франса вкарахме доста голове. Помня, по какъв начин разбихме Байерн с 4:1 - тогава всеки от нас вкара по два гола. Той не знаеше нито британски, нито немски, затова извън рамките на терена ние не разговаряхме. В дословен смисъл. Когато започваше мача, това беше, все едно сме спали дружно. Харесваше ми да играя с това момче. Това бе необикновено ", съобщи Бербатов, представен от Goal.

Българинът описа и за присъединяване си в първия си край в Шампионската лига с Байер през 2002 година В Глазгоу немският отбор отстъпи с 1:2 на Реал.

„ Не чаках, че ще стигнем до финала. Бях едно младо момче, което седеше на пейката. Единственото нещо, което ме плашеше, не бе финалната среща, а това да видя онлайн Раул, Зидан, Фиго и Роберто Карлуш. Седях като фенче. За първи път ми се случваше такова нещо. Влязох в игра в 39-ата минута. Показваш почитание към тези футболисти, страхуваш се да ги докоснеш…. Бях очи в очи със Зидан. Не можех да допускам. Голът му беше най-красивият. Първото попадение на Раул в мача пък беше най-грозното “, спомня си Бербатов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР